Slutrapport för projektet Internet som redskap i alla studiecirklar

Slutrapport Internet som redskap i alla studiecirklar

Rapporten finns här

Nu avslutas projektet, känns vemodigt. Det har varit en fantastisk intressant och rolig tid att få jobba med detta! Tack alla delaktiga och ett stort tack till Internetfonden som har finansierat det! 🙂
Projektets syfte och mål är verkligen aktuellt och viktigt! Digital delaktighet är i allra högsta grad en demokratifråga i vårt digitaliserade samhälle! Hoppas att resurserna kommer att fortsätta att växa!

Genom att vi alla inom folkbildningen börjar samarbeta över gränserna och upptäcker hur kul och praktiskt det är att dela med sig av sina egna resurser kommer materialet att växa vidare även efter projektets slut! 🙂

På återhörande!
Kommenterar mottages gärna!
Hälsningar Åsa

Annonser

Om asapetersson

Projektledare inom folkbildningen med flexibelt lärande, nätpedagogik, digital delaktighet samt arbeta för ökad tillgänglighet; funktionsnedsättning – Internet.
Det här inlägget postades i Cirkelledare, Digidel, digidel2013, Folkbildning, Internetfonden, Rapport, Studiecirkel, Studieförbund, Studiematerial, Verktyg och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s